Corona Crisis

De tijd waarin je het verschil kunt maken

In ons hele leven worden we getroffen door de noodzakelijke maatregelen om onze gezondheid te beschermen. Evenementen zijn bij uitstek bedoeld om een live ontmoeting plaats te laten vinden en daarbij een belevenis te laten plaatsvinden die onze emoties aanspreek.

In deze omschrijving is met name de component live een lastige gezien de eerder genoemde en voortdurende maatregelen. Echter, juist in deze periode van afstand is het zaak dat we toenadering zoeken. Wanneer je op deze afstand mensen weet te bereiken kun je daadwerkelijk iets voor hen betekenen en het verschil voor hen maken.

Met genoegen en trots hebben we de afgelopen periode ondersteuning mogen bieden aan het digitaal uitdragen van boodschappen; het onderstrepen van de waardering voor collegae, het uiten van het respect voor werkenden in vitale beroepen, het tonen van betrokkenheid bij partnerorganisaties enzovoorts.

Met het gehele team van NME events B.V. staan we klaar om je te helpen je boodschap over afstand te communiceren. We zijn als vanouds bereikbaar op 070 707 17 66, of via info@nme-events.nl. Inmiddels hebben we een aantal van deze zogenaamde Support Events kunnen uitwerken en onderstaand geven we daarvoor de hyperlinks weer:

Virtuele serenade

Muzikale boodschap

Aubade op afstand