Nieuws

08-05-2020

Aubade op afstand

Een pop-up mini-event op veilige afstand

Er zijn en blijven momenten die we niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Of het nu gaat om het bedanken van medewerkers voor hun inzet, het vieren van een bedrijfsjubileum, het bereiken van een kroonjaar of andere mijlpalen, dat momentum mag je ook nu niet voorbij laten gaan. Maar wanneer de receptie niet mogelijk is, het feestje niet op de normale wijze gevierd kan worden, hoe voorkom je dan dat het momentum gemist wordt?

De eigen leefomgeving is de meest veilige plek waar wij ons in deze periode in terug kunnen trekken. Dit is dan ook de plek waar mogelijkheden bestaan om op veilige afstand het momentum luister bij te zetten. Op deze manier kan een tour langs collegae gemaakt worden om hen te bedanken voor hun inzet, waarbij een miniconcert in hun eigen voortuin wordt gegeven. Eveneens is het mogelijk om een telegram op te stellen en deze gezongen en wel op de parkeerplaats voor het kantoor van een gewaardeerde relatie ten gehore te brengen.

In opdracht van een verzorgingstehuis hebben wij ten gelegenheid van de 90ste verjaardag van een van haar bewoners een hoogwerker gerealiseerd waarmee haar persoonlijke aubade tot op 1,5 meter van haar balkonrand omhoog kon worden gebracht en het momentum werd omgevormd tot een onvergetelijk moment voor de bewoonster, alle mensen om haar heen en het verzorgingstehuis als geheel.  

terug