Nieuws

08-05-2020

De muzikale boodschap

Laat de muziek voor je spreken

Met het organiseren van congressen, symposia en conferenties streven we naar het realiseren van een shift in de gedachten van onze bezoekers. Daar we op dit moment  uit veiligheidsoverwegingen niet met grote groepen bij elkaar kunnen komen, lijkt de mogelijkheid voor het bewerkstelligen van deze impact ver weg. Echter, wanneer het publiek niet naar je toe kan komen, hoe kun je dan wel naar hen toe?

Muziek heeft de kracht om over afstand mensen te bereiken. Tegelijkertijd heeft de emotionele waarde van muziek de mogelijkheid om boodschappen kracht bij te zetten. Door een boodschap te hertalen naar een songtekst, wordt de melodie integraal onderdeel van hetgeen je over wilt brengt en heb je een trefzekere troef in handen om een brug te slaan tussen jou en je publiek middels hetgeen je hen wilt meegeven.

In opdracht van Bekijkjetoekomst.nu realiseerden wij een videoproductie waarin de hernieuwde noodzaak voor het faciliteren en stimuleren van doorstroommogelijkheden naar het HBO werden geïllustreerd. Dit online event trok een groter aantal dan het initieel aantal verwachte deelnemers aan via de online streaming en bereikte na verloop van tijd een veel bredere doelgroep dan aanvankelijk beoogd. 

terug