Nieuws

08-05-2020

Virtuele serenade

Muzikaal eerbetoon aan bijzondere doelgroep

In deze bijzondere periode zien we verschillende doelgroepen naar de voorgrond treden waar zij een enorme hoeveelheid werk verzetten. Sommigen van ons worden getroffen door de onverzettelijke inzet van leraren in het basisonderwijs en hun omschakeling naar digitalisering, anderen zijn geraakt door de tomeloze inzet van vakkenvullers in de supermarkten. Maar hoe bereik je deze groep en hoe spreek je je waardering voor hun inzet uit?

De Dutch Academy of Performing Arts stond versteld van de grenzeloze inzet van zorgprofessionals tijdens het hoogtepunt van de crisis. Speciaal voor deze doelgroep maakten wij met hen een videoboodschap waarbij de studenten zelf betrokken waren. De emotionele impact van de aubade zorgde voor een bereik voorbij de landsgrenzen en wist niet alleen zorgprofessionals, maar ook complete communities via Social Media te bereiken.

Wil jij een doelgroep bewust bedanken voor het geleverde werk, in het zonnetje zetten voor het doorzettingsvermogen, of een hart onder de riem steken in de lastige periode? Laat het ons weten en wij zetten met elkaar jouw muzikale aubade op. Laten we het doorspreken door te bellen op 070 707 17 66.

terug